Ziua cuvîntului ”Mulțumesc”, marcat la spitalul din Nisporeni

Astăzi, 11 ianuarie, în toată lumea se sărbătorește Ziua Internațională a cuvîntului ”Mulțumesc”. Cu acest prilej, administrația spitalului raional Nisporeni, a ținut să exprime un mesaj de mulțumire și recunoștință colaboratorilor instituției, partenerilor și nu în ultimul rînd cetățenilor.

Mulțumim colegilor, pentru spiritul de echipă, profesionalism și dedicație. Zilnic, cu gînduri bune și dorință de muncă, reușiți să tratați zeci de pacienți. Fiecare caz tratat este un succes.

Mulțumim partenerilor, fondatorului – Consiliul raional Nisporeni, Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM) și Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) ”Centru”, pentru implicare permanentă în modernizarea și dotarea instituției, fapt ce a îmbunătățit calitatea serviciilor medicale prestate.

Mulțumim tuturor cetățenilor pentru încredere și apreciere. Ne bucurăm cînd știm că sunteți sănătoși și că puteți beneficia de servicii de calitatea, acasă, în Nisporeni.

SR Nisporeni vă îndeamnă să adresăm cuvinte de recunoștință de fiecare dată cînd avem ocazia. Ele transmit emoții pozitive, ceea ce ne da o stare de bine și mulțumire sufletească!

Mulțumim dragi prieteni virtuali pentru că ne urmăriți și ne apreciați activitatea!